НовиниЧеркащинаЧеркаси заборгували майже два мільйони за проект палацу спорту,...

Черкаси заборгували майже два мільйони за проект палацу спорту, який не будується

-

- Advertisment -

Виконати зобов’язання перед компанією "Альтіс – Констракшн" і виплатити 1 млн. 900 тис. грн. за створений нею проект. З такою вимогою до колег по депутатському корпусу під час сесії звернувся "вільнодемократівець" Володимир Гриценко, передає кореспондент vikka.ua.

Обранець нагадав: тендер на виготовлення проектної документації щодо будівництва у Черкасах Палацу спорту відбувся 30 травня 2018 року. Компанія-підрядник ТОВ "Альтіс – Констракшн" виготовила проект, у якому врахувала зауваження усіх спортивних федерацій щодо збільшення зали, універсальності тренувальних майданчиків, розширення площ. Нині проект будівництва багатофункціонального Палацу Спорту знаходиться в КП "Черкасиінвестбуд".

"Проте комунальне підприємство "Черкасиінвестбуд" не може розрахуватися із проектантом у зв’язку із відсутністю коштів в міському бюджеті. Сума заборгованих коштів – 1,9 млн. грн. При вартості будівництва 420 млн. грн., – зазначає Гриценко. І наголошує: – Вже другий рік поспіль в Україні діє програма будівництва спортивних комплексів. Держава за ці два роки виділила 400 млн. грн. Палаци спорту нині будуються в Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Каменському. Все це відбувається і за участі місцевих бюджетів. А Черкаси, на жаль, у цій ситуації пасуть задніх. Ми мали б можливість отримати за ці два роки від держави понад 80 млн. грн. Проте не отримали жодної копійки. Ще й заборгували за виготовлення ПКД".

Відтак обранець попросив дати доручення департаменту архітектури та містобудування віднайти необхідних 1,9 млн. і виконати зобов’язання перед проектантом. Однак за таку ініціативу Гриценка підтримало всього дванадцять колег.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаський обранець вимагає в освітнього департаменту направити кошти на ремонт шкільної спортзали.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Майже 200 черкаських аграріїв залучили кредити на розвиток господарства

З початку року 197 аграріїв Черкаської області отримали понад 805 млн гривень банківських кредитів на розвиток господарств. Про це...

У деяких черкасців не буде гарячої води

Сьогодні, 19 квітня, деякі жителі Черкас залишаться без гарячої води. Про це повідомляє пресслужба КПТМ "Черкаситеплокомуненерго". Південно-Західний район: З 9:00 до...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x