НовиниЧеркащинаЧеркаси втратили шанс: Мінспорту забрало кошти, що виділялися на...

Черкаси втратили шанс: Мінспорту забрало кошти, що виділялися на побудову спортивної арени

-

- Advertisment -

Вчора, 4 жовтня, Міністерство спорту України ухвалило рішення забрати у Черкас 27 млн. грн., які мали піти на будівництво сучасної спортивної арени у Південно-Західному районі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив черкаський депутат Олександр Згіблов.

Депутат повідомив, що цей проект просувала фракція Партії вільних демократів у міській раді, Федерація баскетболу України та особисто лобіював його в Києві Михайло Бродський. Черкаси як і ще п’ять міст України: Рівне, Тернопіль, Львів, Вінниця та Хмельницький, мали унікальну можливість − побудувати сучасні Палаци Спорту на 3 тис. місць.

"Через бездарну політику міського голови Бондаренка, через його амбіції, жадібність і наплювательське ставлення до спорту у Черкасах і громади нашого міста забрали 27 млн. державних коштів і віддали…Рівному", − повідомив Олександр Згіблов.

Вільнодемократівець зауважив, що Черкаси не встигали розпочати будівництво та пасли задніх. У Рівному вже в серпні залили фундамент майбутньої споруди, Хмельницький вже пройшов експертизу проекту і готується до тендеру. Вінниця і Тернопіль цього тижня мали забрати документи від експертизи і оголошувати тендер на будівництво. А в Черкасах до цього часу навіть не готовий проект.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Геннадій Шевченко зазначив, що підготовка до будівництва спортивної арени в Черкасах продовжується.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкаській області затопило луги, поля та подвір’я

Підтоплення лугів і полів зафіксували в Черкаському та Золотоніському районах. Також затопило двори і підвали в низці громад. Про...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами. До простору «Затишно space» черкащанки могли прийти разом зі своїми...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x