НовиниЧеркасиЧеркаси від польської асоціації отримали 100 тис злотих

Черкаси від польської асоціації отримали 100 тис злотих

-

- Advertisment -

Чергову допомогу від польських партнерів отримали Черкаси. Неурядова організація Асоціація друзів Бидгоща (Towarzystwo Miłośników Miasta Bydgoszczy) передала нашому місту 100 000 злотих. На ці кошти планується закупити обладнання для одного з комунальних підприємств міста. Про це розповідає сайт Черкаської міської ради.


Асоціація друзів Бидгоща здійснила публічний збір коштів для своїх міст-партнерів в Україні – Черкас та Кременчука, а після його завершення передала цю гуманітарну допомогу обом містам.

«Така підтримка для Черкас є неоціненною. Тепер ми зможемо підсилити одне з комунальних підприємств критичної інфраструктури нашого міста. Адже важливо, щоб і черкасці, і ті, хто знайшов тут прихисток, тікаючи від війни, безперебійно отримували якісні комунальні послуги. Ми дуже дякуємо усім, хто простягає руку допомоги нашому місту і нашій державі у ці складні часи», – зазначає Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко.

Це вже не перша допомога, яку Черкаси отримують від польського міста-побратима Бидгощ. Раніше це місто надало цільову фінансову дотацію нашому Черкасам в розмірі 100 000 злотих, за рахунок цих коштів придбано важливе обладнання для КНП «Черкаська міська інфекційна лікарня». У Бидгощі для Черкас зібрали велику партію медикаментів та спеціальні дитячі ліжечка, які доправили в Третю міську лікарню швидкої медичної допомоги.

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну десятки тонн гуманітарної допомоги з Бидгоща вже отримали внутрішні переселенці. Також  від польських партнерів Черкаси отримали чимало необхідного для наших захисників.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x