додому Новини Черкащина Черкаси таки купують скандальний дорожній пилосмок за 5 мільйонів

Черкаси таки купують скандальний дорожній пилосмок за 5 мільйонів

0

Довести задумане до кінця. Черкаські комунальники таки купують дорожній пилосмок за 4,9 мільйони гривень з резервного фонду.

Аукціон по відповідному тендеру відбувся 18 березня, пише "18000" з посиланням на Dozorro. 

До торгів КП "ЧЕЛУАШ" допустило двох учасників, відхиливши пропозицію ТОВ "Укрспецтехінвест".

Два допущені учасники в ході аукціону не пішли на пониження своїх пропозицій, лишивши вартість 4,9 мільйона гривень. Замовник визнав переможцем ТОВ "Торговельно-сервісна компанія", яке на кілька годин раніше, ніж конкурент, подало свою тендерну пропозицію. Повідомлено про намір укласти договір, за яким товар має бути поставлений до кінця квітня.

Підприємство-переможець, власником якого є Євген Бурякін, зареєстроване в Харкові. Протягом останніх 3 років з фірмою укладено угод на 48 мільйонів гривень. Надавали послуги з ремонту і технічного обслуговування транспорту та мастильні засоби, а також поставки шкільних автобусів та вахтових авто.

Нагадаємо, 16 березня Черкаська міська рада, розглядаючи зміни до бюджету і шукаючи гроші на протидію корона вірусу, "протягнула" ще й купівлю дорожнього пилосмока за кошти резервного фонду.

Уже на наступній сесії, 19 березня, Олександр Радуцький запропонував відмовитись від купівлі машини, а майже 5 мільйонів гривень спрямувати на потреби інфекційної лікарні. Однак його пропозицію підтримали лише 14 обранців. А міський голова переконував депутатів у чудодійних дезінфікуючих і знезаражуючих характеристиках машини.

Раніше сайт vikka.ua розповідав, як черкаські владці шукали гроші на боротьбу з корона вірусом.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version