додому Новини Черкащина Черкаси – серед лідерів у підписані декларацій з сімейними лікарями

Черкаси – серед лідерів у підписані декларацій з сімейними лікарями

0

Станом на ранок 4 липня на Черкащині укладено 268 тисяч декларацій із сімейними лікарями. Про це інформує у Facebook директор департаменту охорони здоров'я та медичних послуг ЧМР Олег Стадник.

"Лікарі міста, які складають п’яту частину всіх лікарів, уклали кожну третю декларацію по області. Дійсно, Черкаська область на п’ятому місці знизу серед усіх регіонів І це образливо. Але не через обласний центр", – каже головний медик міста.

За його словами Черкаси увійшли в шістку міст, які уже уклали договори із Національною службою здоров’я.

"Ми продовжуємо рухатись вперед. Ми закінчуємо фінансування по виграному гранту Асоціації міст України по додатковому навчанню лікарів, ми переходимо на інформатизацію міських поліклінік, працюємо над концепцією єдиної міської лабораторії із сучасним обладнанням", – додає Стадник.

Наразі в департаменті охорони здоров'я та медичних послуг зосереджені на адекватній системі оплати праці в Центрах сімейної медицини, адже хороші лікарі повинні отримувати значно більше.

"Тому наступний приріст кількості декларацій – це фінансовий стимул для лікарів мати максимальну кількість пацієнтів", – каже Стадник.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за відмову надати заспокійливе ватутінському медику зламали щелепу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version