НовиниЧеркаси робитимуть "безпечним містом"

Черкаси робитимуть "безпечним містом"

-

- Advertisment -

Дітей в черкаських садках і школах навчатимуть простих правил безпеки. Автором ініціативи став депутата міської ради від партії "Вільних демократів" Микола Кудрявцев. Фахівці департаменту освіти розробили методичний посібник "Безпечне місто". Про це депутат повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За цією методичкою дітей в черкаських школах і садочках навчатимуть, як поводитися під час надзвичайних ситуацій, бойових дій, як правильно переходити дорогу тощо.

Розробити такий методичний посібник і розпочати навчання в школах Кудрявцев пропонував ще у серпні. Основною причиною запровадити додатковий курс для дітей стали події на Сході країни.

– Дякую Євгеній Степко, Ірина Топчій, та фахівцям методкабінету департаменту освіти. Проект "Безпечне місто" втілюється в життя. Спочатку – безпека дітей, учнів і дитсадівської малечі. Тепер в кожній групі, кожному класі навчатимуть простих правил безпеки. Дітей навчатимуть азів поведінки у екстремальних ситуаціях, а вчителі вивчатимуть, як оберігати маленьких підопічних, – написав він у соцмережі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Рятувальники Черкащини ліквідували 8 пожеж на відкритих територіях (ФОТО)

27 травня рятувальники Черкащини вісім разів залучалися на гасіння пожеж сухої рослинності та сміття на відкритих територіях області. Про...

Забруднення річки на Золотоніщині: інспекція відібрала проби води

Місцеві мешканці повідомили про забруднення води у річці Суха Згар, розташованій у Золотоніському районі. Про це повідомляє пресслужба Державної...

Цікаве:

Транспортна Компанія “STATUS TRAVEL” найкращий супутник у ваших подорожах!

“STATUS TRAVEL” займається перевезенням пасажирів та пропонує широкий спектр...

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x