НовиниЧеркасиЧеркаси провели в останню путь двох бійців 

Черкаси провели в останню путь двох бійців 

-

- Advertisment -

Сьогодні у Черкасах провели в останню путь загиблих захисників нашої України. Захищаючи Батьківщину, у бою із російськими окупантами полягли Сергій Мірошник та Валерій Власевич. Повідомляє Черкаська міська рада.

втрати загинув війна
drogmedia.net.ua

Сергію Івановичу Мірошнику було 36 років. Він був корінним жителем Черкас, навчався у 9-й та 6-й школах, закінчив Черкаський професійний ліцей із відзнакою. Потім працював на підприємстві «Графія України».

У перший день повномасштабного вторгнення рашистів був призваний на захист України, служив у мотопіхотній роті однієї з військових частин. Сергій Мірошник мужньо виконував свій військовий обов’язок і загинув на Харківщині внаслідок артилерійського обстрілу, відданий військовій присязі на вірність українському народу.

Валерій Костянтинович Власевич був співробітником КП «Черкасиводоканал». Працював на підприємстві ще з 90-х років ковалем на молотах і пресах на дільниці з ремонту електромеханічного обладнання.

У березні 2022 року він пішов добровольцем на фронт. І вже у квітні- пропав безвісти на Сході України. Рідні та колеги до останнього сподівалися, що він повернеться живим. Та, на жаль, надії не справдилися. Виявилося, що він загинув. 19 березня йому мало виповнитися 50.

Читайте також:

Черкащани, які отримали «Картку черкасця», можуть отримати знижки в аптеках

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині горів автомобіль

Вчора, 18 квітня, поблизу села Кобринова Гребля на Звенигородщині виникла пожежа автомобіля "Нива". Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС...

Черкаські патрульні зупинили водія “під кайфом”, у якого не було права кермування 

У Черкасах патрульні виявили водія автомобіля з ознаками наркотичного сп'яніння та без прав кермування. Повідомляє патрульна поліція Черкаської області. Патрулюючи...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x