НовиниЧеркащинаЧеркаси приєдналися до проекту "Тренування із зіркою"

Черкаси приєдналися до проекту "Тренування із зіркою"

-

- Advertisment -

Баскетболісти БК "Черкаські Мавпи" провели відкрите тренування з представниками ЗМІ та вболівальниками. Про це повідомляє пресслужба баскетбольного клубу.

Всеукраїнська акція "Тренування із зіркою" відбулася 16 жовтня на майданчику Палацу спорту "Будівельник". Організаторами заходу були: баскетбольний клуб "Черкаські Мавпи" разом з Федерацією баскетболу України та титульним спонсором чоловічої Суперліги TM "Parimatch".

Спершу журналісти та уболівальники відвідали відкриту частину робочого тренування клубу в межах підготовки до п’ятничної гри проти "Київ-Баскету. Після тренування команди відбулася товариська гра між імпровізованими "збірними" журналістів та вболівальників. Спершу тренер з фізпідготовки "Черкаських Мавп" Сергій Загоруй провів повноцінну розминку для учасників.

У підсумку професійні гравці "Черкаських Мавп" порівно "розбавили" склади обох команд, які отримали відповідні назви: "Мавпа Журналісти" та "Мавпа Фани". На майданчику точилася справжня "заруба" й колективи віддавалися грі до останнього. Фанати виявилися сильнішими й перемогли мас-медіа з рахунком 35:27.

"Подібний захід дуже важливий для нашої стратегії клубу, ми як одна родина. Сьогодні на одному майданчику були гравці, уболівальники і журналісти. Це прекрасний приклад єднання заради досягнення однієї цілі. Вдячний організаторам за подібний досвід. Думаю, що з цього виграли абсолютно усі. Перед матчем з "Київ-Баскетом", який на нас чекає уже у п’ятницю, доволі важлива така емоційна розрядка", − зазначив головний тренер БК "Черкаські Мавпи" Максим Міхельсон.

Цікаво, що MVP матчу став капітан команди фанатів – Олександр Сотніков, результативності якого аплодували навіть гравці основи "Черкаських Мавп".

У перерві гри відбувся конкурс на влучність. Серед журналістів та уболівальників визначили кращого. Ним стала представниця фан-сектору Ольга Калошина, яка також отримала індивідуальний приз.

За словами представника TM "Parimatch" Вадима Місюри, ключова місія проекту — популяризація спорту та здорового способу життя серед українців.

"Торгова марка "Parimatch" спільно з Федерацією баскетболу України вже третій сезон проводить акцію "Тренування із зіркою". І дуже приємно, що естафету після багатьох інших міст України сьогодні підхопили в Черкасах. Баскетбол в вашому місті — це ціла історія, а клуб — відомий всеукраїнський бренд. Клуб у Черкасах знають і люблять і ми впевнені, що після сьогоднішнього заходу глядачів стане ще більше" — відзначив Вадим Місюра.

Відразу після завершення матчу усі учасники провели колективну фотосесію. Гравці запросили усіх присутніх на найближчу гру, яка відбудеться уже завтра, 18 жовтня, у черкаському ПС "Будівельник". На своєму майданчику черкасці зустрінуться з учасником Єврокубків – "Київ-Баскетом". Старт гри о 18:30. Квитки тут.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" розірвали угоду з центровим.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x