НовиниЧеркасиЧеркаси потрапили в 10-ку найкращих міст України

Черкаси потрапили в 10-ку найкращих міст України

-

- Advertisment -

Згідно опитуванню, яке провели серед черкащан, місто посіло дев’яте місце серед двадцяти чотирьох інших міст України.  Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Міжнародний республіканський інститут (IRI) представив рейтинг міст України на основі результатів шостого Всеукраїнського муніципального опитування.

Зріз проводився у 24 містах країни. Учасників просили оцінити якість послуг, інфраструктуру і діяльність влади у їхньому місті.

Міста оцінювали за якістю життя, надання послуг і комфортом (всього 22 показники). Черкаси посіли 9-те місце, випередивши такі міста як Київ (18 місце), Дніпро (19), Одеса (14), Львів (10), Рівне (16), Полтава (21) та інші.

Індекси задоволення жителів Черкас якістю комунальних послуг, інфраструктурою та гуманітарною сферою, у порівнянні з попередніми роками, покращились по всіх напрямках.

Так, майже 80% містян «відчувають гордість», що вони проживають саме в Черкасах. А 50% черкасців вважають, що «справи у місті йдуть у правильному напрямку».

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах прокуратура захистила ще один історичний будинок (ФОТО)

Прокурори Черкаської обласної прокуратури захистили в суді ще один історичний будинок, який розташований по бульвару Шевченка в центральній частині...

Війна відібрала життя захисника зі Сміли

Внаслідок російсько-української війни помер смілянин Аркадій Покуль. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Аркадій Покуль був старшим сержантом, командиром...

Цікаве:

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...

Як розвиток військових технологій в Україні допоможе перемогти агресора

Сергій Токарєв розповів, чому потрібно швидко розвивати Military Tech...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x