НовиниЧеркасиЧеркаси поступилися Дніпру: не вистачило жорсткості

Черкаси поступилися Дніпру: не вистачило жорсткості

-

- Advertisment -

Черкаські Мавпи поступаються Дніпру на старті другого кола Суперліги Parimatch. Про це повідомляє сайт БК «Черкаські Мавпи».

На старті матчу розігруючий Дніпра Микита Бібіков набирає + 9 очок для своєї команди. Обидві команди намагались реалізувати кожну можливість швидкого нападу.Мавпам вдалось наладити свою гру до середини першої десятихвилинки, а два влучні три очкові Лейка на останній хвилині дозволили підопічним Георгрія Ступенчука “бути в грі” після першої чверті – 23:18.

Та післяпотужного ривка ще на старті матчу, команда суперник вже не давала шансів вирватись Черкаським Мавпам. В другій чверті Мавпам не вистачило жорсткості в захисті. Це дало змогу Дніпру збільшити перевагу на свою користь до 20 очок та завершити першу половину з рахунком 53:32.
В третій чверті Мавпам вдається нав’язати бій дніпрянам, та не вдається вибороти перемогу. Дніпро лідирував над черкаською командою по всім статистичним показникам. Інтриги в другій половині гри не було, супротивник впевнено домінував над командою Черкаських Мавп з двозначним відривом. Матч завершився з рахунком 95:72.

Варто відзначити гру Деметріуса Лейка, котрий став найефективнішим гравцем матчу набравши 31очко і оновив свій же рекорд результативності. Найкориснішим гравцем матчу став капітан команди Дніпра Станіслав Тимофеєнко, який оформив дабл-дабл з 12 очками, 14 підбираннями до яких додав 5 передач і 4 перехоплення.

Читайте також на сайті vikka.ua

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x