Новини на ВІККАВіККА-новиниЧеркаси перетворилися на столицю боксу: визначилася команда, яка поїде...

Черкаси перетворилися на столицю боксу: визначилася команда, яка поїде в Словенію

-

- Advertisment -

Максим боксує вже 7 років. Сьогодні приїхав до Черкас із Київщини, щоб показати свої сили у відборі до Чемпіонату Європи. Тривала підготовка, важкі бої і врешті Максим —  на п’єдесталі. Інформує ВІККА.

МАКСИМ ТРЕТЬЯКОВ, ПРИЗЕР ЧЕМПІОНАТУ УКРАЇНИ З БОКСУ:

До цих змагань я тренувався дуже інтенсивно і бої були нелегкі. На тиждень в мене 6 тренируваль і кожен день в мене і кожен день по 2 тренерування, вранці і ввечері”

Тренер юнака зізнається: це не перша важливе досягнення Максима в боксі. Цього року спортсмен їхатиме на Чемпіонат Європи вже вдруге.

ВАДИМ ШОВКОПЛЯС, ТРЕНЕР З БОКСУ:

Місяць назад боксували у Корсунь-Шевченкові. Він там став переможцем турніру на самих же боксерів України, провів 4 боя, одержав 4 перемоги. У тому році він в мене був учасником Чемпіонату Європи. Трошки не пощастило, бо мало опита, досвіда. Щас я думаю, що ми підтягнемося і в цьому році в Словенії покажемо другий результат

Протягом тижня юні боксери з 24 областей змагалися за місце в складі збірної України. У результаті 11 дівчат та 16 хлопців у різних вагових категоріях преставлять країну на Чемпіонаті Європи у Словенії.

СЕРГІЙ ТИЩЕНКО, ПЕРШИЙ ЗАСТУПНИК МІСЬКОГО ГОЛОВИ ЧЕРКАС:

Це нова сходинка, новий етап, нове бачення і я думаю, що для них — це дуже важливий захід, тому що тут дуже багато учасників зібралось, більше 400. Ви розумієте, що у війну зібралось 400 спортсменів: молодих, активних. Це наше молоде покоління. Я вірю, що хтось з них стане олімпійським чемпіоном, хтось стане чемпіоном світу, чемпіоном Європи

На Черкащині захід такого масштабу востаннє відбувся 7 років тому. Цьогорічний чемпіонат провели за сприяння народного депутата, віцепрезидента федерації боксу України Андрія Стріхарського та місцевої влади. Політик зазначає: у період війни розвивати молодь важливо.

АНДРІЙ СТРІХАРСЬКИЙ, ВІЦЕПРЕЗИДЕНТ ФЕДЕРАЦІЇ БОКСУ УКРАЇНИ, НАРОДНИЙ ДЕПУТАТ:

Діти — це та частина людей, яким ми повинні приділяти даже під час війни, тому що цих дітей батьки зараз воюють. І вони дивляться, як розвиваються, як виховуються діти. Діти повинні правильно виховуватись фізично. І той, хто найкращий, достигає певних перемог. 

Серед поважних гостей чемпіонату – міністр молоді та спорту. Чиновник зазначає: український спорт достойно розвивається попри війну.

ВАДИМ ГУТЦАЙТ, МІНІСТР МОЛОДІ ТА СПОРТУ:

Тому що, щоб після перемоги ми не втрачали часу, тому що в нас попереду олімпійські ігри в Парижі 2024 році, але це вже збірні команди практично сформовані, але нам потрібно думати про олімпійські ігри 28 році, які будуть проходити в Лос-Анджелісі нам вже треба думати на майбутнє, а майбутнє — це сьогодні.

Дивіться також:

Черкаський нардеп Стріхарський: сформуємо команду, яка поїде в Словенію

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x