додому Новини Черкащиною перевозили 40 мішків наркотичних речовин (ФОТО, ВІДЕО)

Черкащиною перевозили 40 мішків наркотичних речовин (ФОТО, ВІДЕО)

0

Працівники міліції затримали зловмисників, які намагалися провезти територією області величезну партію макової соломки. Наркосировину вилучили. За попередніми підрахунками, вартість наркотику, який можна було виготовити з вилученої сировини на чорному ринку, перевищує шість мільйонів гривень.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі обласної міліції.

Перевізників маку зупинили на Звенигородщині. Розробивши спецоперацію по затриманню зловмисників, правоохоронці влаштували на дорозі засідку. Під час проведення огляду мікроавтобуса побачене вразило навіть досвідчених оперативників – багажний відсік авто був вщент заповнений мішками з маковою соломою.

Працівники міліції нарахували понад сорок мішків з наркосировиною, загальна вага яких – близько 400 кілограмів.

Наркосировину вилучено та направлено на експертизу до НДЕКЦ, зловмисників затримано. Правоохоронці працюють над встановленням кола спільників, причетних до організації наркотрафіку та кінцеву точку руху автомобіля, а також особу – замовника такої кількості наркосировини.

За фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів)Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version