додому Новини Черкащина Черкащина з понеділка може опинитися у «червоній» зоні

Черкащина з понеділка може опинитися у «червоній» зоні

0
Скічко
ck-oda.gov.ua

Черкащина знову на межі між «помаранчевою» та «червоною» епідемічними зонами. В області зафіксовані високі показники коефіцієнту виявлення інфікування та рівня госпіталізації.  Інформує власний кореспондент vikka.ua.

Скічко
ck-oda.gov.ua

Сьогодні за двома показниками із трьох Черкаська область вже має бути в «червоній» зоні. Про це повідомив сьогодні на брифінгу голова Черкаської ОДА Олександр Скічко.

«По-перше, це коефіцієнт виявлення випадків інфікування. Станом на 4 листопада маємо показник 26,6 %, тоді як він має бути меншим за 20 %. Рівень госпіталізації 60,4 %, тоді як допустима межа становить 60 %», – говорить Олександр Скічко.

Залежно від того, як змінюватимуться показники коефіцієнту виявлення інфікування та рівня госпіталізації, буде відомо, у якій зоні перебуватиме Черкащина. Тому вже з понеділка область може опинитися у «червоній» зоні.

До слова, за останню добу в області виявлено 718 нових випадків. 134 особи госпіталізовано, 12 людей померли.  Рівень завантаженості ковідних ліжок – 56,3 %. У м. Черкаси – 73 %.

Як повідомляла раніше vikka.ua, МОЗ нагадує громадянам, коли викликати «швидку» і звертатися до сімейного лікаря

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version