НовиниЧеркащинаЧеркащина вже активно готується до опалювального сезону, – Ігор...

Черкащина вже активно готується до опалювального сезону, – Ігор Табурець

-

- Advertisment -

До прийдешнього опалювального сезону активно готується Черкащина. Він має стати найважчим для всієї країни за всі роки незалежності. Стан підготовки міст та регіону до опалювального сезону 2022/23 рр. обговорили під час наради під головуванням міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова з місцевою владою Черкаської області. 

– Щоденно спільно з місцевими керівниками пропрацьовуємо всі моменти опалювального сезону 2022/23 рр., – відзначив Ігор Табурець. – Зокрема, найближчим часом будемо перевіряти обласну систему теплопостачання до роботи в режимі надзвичайної ситуації. Наша мета – стабільне тепло в оселях черкащан!

Міністр закликав керівника Черкаської ОВА Ігора Табурця провести стрес-тест системи теплопостачання в усіх містах та підготуватися до надзвичайних ситуацій.

– Черкаська область якісно готується до опалювального сезону, – відзначив міністр. – У цьому переконався на черговій, двадцятій нараді з місцевою владою. Місто Черкаси активно переходить на альтернативне паливо та модернізує тепломережі. Щиро вітаю і вдячний за цю роботу. Очікую від Черкаської області впевненого проходження опалювального сезону.

 

Джерело: сайт Черкаської ОДА

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x