додому Новини Черкаси Черкащина втратила на війні чотирьох прикордонників

Черкащина втратила на війні чотирьох прикордонників

0

На Черкащині провели в останню путь чотирьох прикордонників, які загинули на лінії фронту на початку лютого. Про це повідомляє Головний центр підготовки особового складу Держприкордонслужби України.

35-річний черкащанин солдат Плаксій Максим Миколайович під час повномасштабного вторгнення, не вагаючись став на захист Батьківщини. 4 лютого 2023 року в результаті ворожого артилерійського обстрілу вогневих позицій в районі міста Бахмут Максим отримав поранення, несумісні з життям. У нього залишились батьки, дружина та дві доньки.

Майстер-сержант Орєхов Володимир Миколайович, 1984 року народження родом з Луганщини. Підрозділ, в якому проходив службу Володимир, після початку повномасштабного вторгнення неодноразово зазнавав артилерійських та мінометних обстрілів, але особовому складу вдавалося утримувати зайняті позиції. На жаль, 5 лютого 2023 року в результаті танкового обстрілу позицій наших прикордонників у Луганській області Володимир Миколайович отримав смертельне поранення.

Сергій Валерійович Бондарєв народився 11 серпня 1976 року у місті Черкаси. Після 24 лютого 2022 року Герой неодноразово брав участь у боях при спробах наступальних дій противника в Донецькій області, відбитті озброєних нападів на підрозділи Держприкордонслужби. 2 лютого 2023 року в результаті артилерійської розвідки противника у населеному пункті Райгородок Донецької області солдат Сергій Бондарєв отримав поранення, несумісні з життям.

Солдат Сергій Віталійович Костенко, який народився на Канівщині, після початку підступної та кривавої війни боронив нашу державу у Донецькій області. Сергій загинув в районі Малоільїнівки міста-фортеці Бахмут в результаті стрілецького бою 02 лютого 2023 року.

«Пам’ять про звитягу Героїв назавжди залишиться у серцях рідних, близьких, друзів, бойових побратимів та всього колективу Державної прикордонної служби України» – пишуть на офіційній сторінці Прикордонслужби.

Читайте також:

Загинув черкащанин Павло Тимошенко: телеоператор, друг, боксер, Герой

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version