НовиниЧеркащинаЧеркащина спрямувала до бюджетів майже чотири мільярди гривень податків

Черкащина спрямувала до бюджетів майже чотири мільярди гривень податків

-

- Advertisment -

За січень – квітень цього року від Черкаської області до бюджетів всіх рівнів надійшло 3,9 млрд. грн. податків, зборів, платежів. Це на 709 млн.грн. більше, ніж відповідного до періоду минулого року. Про це інформує прес-служба ГУДФС у Черкаській області.

Збір до державного бюджету України становить за звітні чотири місяці понад 1,7 млрд. гривень.

Місцеві бюджети Черкаської області отримали 2,166 млрд. гривень. Поставлені міськими та районними радами завдання перевиконано, додатково надійшло 175,4 млн.грн. У порівнянні з відповідним періодом минулого року надходження більші на 328 млн. гривень.

Також перераховані і одразу спрямовані на забезпечення пенсійного страхування та виконання державних соціальних виплат 1,66 млрд.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Додаткові надходження чотирьох місяців становлять 231 млн. гривень.

Головне управління ДФС у Черкаській області дякує платникам за сумлінне виконання зобов’язань, що є свідченням патріотизму і вкладом у розвиток нашої країни та області.

Загалом в Україні за чотири місяці 2019  року до зведеного бюджету зібрано 390 млрд.грн. Це на 13,7 відс., або на 47,1 млрд.грн. більше відповідного періоду минулого року. До державного бюджету зібрано 306,9 млрд грн., що на 11,7 відс., або на 32 млрд. гривень більше за відповідний період минулого року. До місцевих бюджетів надійшло 81,3 млрд.грн платежів, що на 22,6 відс., або на 15 млрд.грн перевищує надходження відповідного періоду минулого року.

Як повідомляв сайт vikka.ua, податківці ліквідували на Черкащині "конвертаційний центр" з обігом з обігом понад 75 мільйонів гривень.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Оборонці Черкащини знищили два ворожі БпЛА

Уночі над територією Черкаської області силами оборони знищено два ворожі безпілотники. Про це повідомляє начальник Черкаської ОВА Ігор Табурець. "Наші...

Потяг інтерсіті “Черкаси – Київ” змінив графік руху

Потяг інтерсіті “Черкаси – Київ” повертає попередній розклад. З 22 квітня швидкісний поїзд їздитиме до столиці і у зворотному...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x