НовиниЧеркащина – серед лідерів по змінах членів ТВК

Черкащина – серед лідерів по змінах членів ТВК

-

- Advertisment -

За час роботи територіальних виборчих комісій Черкаської област у них відбулося 55 змін членів ТВК. Більше змін лише у Київській, Донецькій та Запорізькій областях.

Як повідомляє ГМ "ОПОРА", обласні, районні (крім районів у Автономній Республіці Крим), міські (місто обласного значення та міста Києва), районні у місті Києві виборчі комісії, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів функціонують уже протягом трьох тижнів.

Так, в період з 6 по 26 вересня 2015 року, ЦВК було ухвалено 11 постанов про зміни в складі територіальних виборчих комісій, що здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів.

Загалом протягом цього періоду партії внесли 913 змін до складу ТВК. У середньому – це 36 змін на одну область. Лідерами за цим показником є Київська (86 змін), Донецька (69 змін), Запорізька (61 зміна), Черкаська (55 змін) та Дніпропетровська області (53 зміни).

Загалом склад територіальних виборчих комісій Черкаської області представляють 27 партій, серед яких найбільше представництво в комісіях мають такі політичні сили: БПП "Солідарність" (80 осіб), "Опозиційний блок" (78 осіб), ВО "Батьківщина" (77 осіб), "Радикальна Партія Олега Ляшка" (63 особи) та "Народний фронт" (54 особи).

Саме ці партії внесли найбільшу кількість змін до списків членів ТВК. До прикладу, партія БПП "Солідарність" замінила 10 членів комісій у Черкаському регіоні. На одну зміну менше у "Опозиційного блоку" – 9 змін. ВО "Батьківщина" та "Народний фронт" змінили по 7 своїх представників, а "Радикальна Партія Олега Ляшка" здійснила 5 змін.

Решта партій отримала значно меншу квоту і відповідно змін у них небагато.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x