НовиниЧеркащинаЧеркащина на 95% готова до зими

Черкащина на 95% готова до зими

-

- Advertisment -

Цього року Урядом України виділені місцевій владі 9 млрд. грн. на підготовку до нового опалювального сезону. Про це повідомляє прес-служба Черкаської ОДА.

Нині загальний стан підготовки до опалювального сезону 2017/2018 становить  95,6%. Зокрема, підготовлено  97,3% шкіл, 96,7% дитячих садків, 91,5% лікарень І це найвищий відсоток готовності до зими за всю новітню історію держави.

Кабінет Міністрів України в рамках підготовки до нового опалювального сезону повністю забезпечив всі умови для створення паливних запасів та матеріально-технічних засобів. Уже накопичено 1,9 млн. тонн вугілля, що у двічі більше, ніж у цей же час минулого року. У підземні газові сховища закачано біля 15 млрд. кубометрів газу, що на 2 млрд. перевищило минулорічний максимум.

"Ми достойно розпочнемо та пройдемо черговий опалювальний сезон. У нас достатньо запасів газу й вугілля, все буде нормально з електроенергією, все буде добре з теплом в кожній українській оселі. Водночас я прошу місцеву владу дружити з синоптичними службами, аби перший сніг не впав на голови зненацька. В оселях було затишно, світло й тепло, а люди повинні ходити чистими тротуарами", − повідомив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман.

Як повідомляв сайт vikka.ua, лікарням та навчальним закладам Черкас увімкнуть тепло на тиждень раніше.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан запрошують у Холодний Яр на “Дику гонку” – як це буде? 

18 травня у Холодному Яру відбудеться забіг з перешкодами "Дика Гонка". Усі зібрані кошти буде скеровано на потреби воїнів...

На Черкащині все ще можливі заморозки – Гідрометцентр 

Погоду у місті Черкаси та області формує Скандинавський циклон. Прохолодна температура ще затримається на території регіону, можливі заморозки. Пише...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x