додому Новини Черкащина Черкащина лідирує у зниженні роздрібних цін на скраплений газ

Черкащина лідирує у зниженні роздрібних цін на скраплений газ

0

На роздрібному паливному ринку відзначено незначні коливання цін на світлі нафтопродукти, тоді як на ринку скрапленого вуглеводневого газу зберігається тенденція до зниження вартості. Найвищий темп зниження ціни на цей вид палива зафіксували в Черкаській області. Про це пише "Tarminal".

У всеукраїнському рейтингу вартості СПБТ на АЗС Черкаська область посідає перше місце.

За даними інформаційно-аналітичної системи online-моніторингу і аналізу ринків PsycheaFUEL 2.2, середня ціна на ЗВГ в Черкаській області становить 12,11 грн/л.

Зниження середньої роздрібної ціни на СПБТ в Черкаській області за день склав 0,16 грн/л, що є найбільшим зміною по Україні, поряд з Кіровоградською областю. Динаміка середніх роздрібних цін на ЗВГ в Черкаській області за даними інформаційно-аналітичної системи online-моніторингу і аналізу ринків PsycheaFUEL 2.2:

Така ціна є найменшою для цього виду палива за останні 30 днів, і на 1,25 грн. нижче максимальної позначки за цей період – 13,36 грн/л., яка була зафіксована 13 лютого.

Роздрібні ціни на скраплений газ на заправках Черкаської області коливалися в діапазоні від мінімальних 12,11 грн/л. до максимальних 13,19 грн/л.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкасців повідомили про нові водні тарифи.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version