НовиниЧеркащанка заявляє, що її здорову дівчинку підмінили на мертвого...

Черкащанка заявляє, що її здорову дівчинку підмінили на мертвого хлопчика (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Жителька села Свидівок Оксана Мірошник заявляє, що народила у Черкаській районній лікарні з дівчинку. Однак згодом її доньку нібито підмінили на мертвого хлопчика. Історія тягнеться ще з 2011 року.

Нещодавно жінка звернулась у приймальню народного депутата Владислава Голуба. Вона розповіла, що її дівчинку віддали іншій жінці, йдеться у сюжеті телеканалу "Антена".

"Цю лікарку підклали до мене, ніби вона народжувала. Підробили всі документи. В карті породіллі не написано взагалі, кого вона народила, чітко стоїть діагноз – безпліддя і кіста. І їй віддали мою дитину. Карасьов тоді став переді мною і каже: "Ваша дитина три дні мертва", – розповіла жінка.

Під час експертизи ДНК з’ясувалося, що їй віддали мертвим 29-тижневого хлопчика. Оксана ж народила на 39-ому тижні вагітності дівчинку.

"Ми робили експертизу ДНК із трупа тієї дитини, що нам віддали. У експертизі написано, що дитина на 100 % не може бути нашою. Видно з результатів експертизи, що це хлопчик. Мені ж дали у Червоній Слободі виписку, що я народила дівчинку на 39-му тижні вагітності. Стан дитини при народженні – задовільний, при виписці – задовільний і в пологовому будинку – задовільний. А ця дитина, яку нам дали – 28 тижнів вагітності і її вага – 1,9 кілограма", – обурюється Оксана Мірошник.

Джерело: Антена

Натомість у департаменті охорони здоров’я Черкаської ОДА заявляють: факти про підміну дитини в Черкаській ЦРЛ "не підтверджені".

"Питання підміни дитини громадянки Мірошник О., жительки села Свидівок Черкаського району, розглядалось комісією Головного управління охорони здоров’я та медицини катастроф обласної державної адміністрації ще в 2011 році", – йдеться у повідомленні департаменту, опублікованому на їхньому сайті.

Відповідні матеріали та копії первинної медичної документації з цієї перевірки передали до Черкаського районного відділу УМВС України в Черкаській області, прокуратури Черкаського р-ну та прокуратури Черкаської області у 2011 році.

За результатами перевірки, факт підміни дитини не підтвердився, говорять медики.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x