НовиниЧеркащинаЧеркащанка, заспівавши рядки Шевченка, перемогла у вокальному шоу

Черкащанка, заспівавши рядки Шевченка, перемогла у вокальному шоу

-

- Advertisment -

У суперфіналі співочого українського шоу “Голос країни” перемогла Марія Квітка з Корсунь-Шевченківського. Перемогу конкурсантці принесла її пісня, в основу якої лягли рядки поета Тараса Шевченка. Про це йдеться у матеріалі “Обозреватель”.

 

Фото: з інстаграм-сторінки “Голосу країни”

У фіналі шоу Марія виконала пісню “Птах” гурту ДахаБраха і Сергія Жадана. У результаті дівчина отримала найвищий бал за результатами глядацького голосування.

“Насправді я в шоці трохи, але мені б хотілося нам усім сьогодні побажати нашої єдиної великої перемоги. Тому що всі ці речі не мають для нас жодного сенсу, якщо ми не маємо перемоги в цій війні. А я впевнена на мільярд відсотків, що ми обов’язково переможемо”, – сказала Марія Квітка після нагородження.

Дівчина була учасницею команди “Другого шансу”. На етапі “нокаутів” її врятували народні тренери Андрій Мацола та Олександра Заріцька. Тоді дівчина заспівла композицію “Реве та стогне Дніпр широкий”.

Фото: з відео на Youtube “Голосу країни”

Під час повномасштбної війни дівчина виїхала до прифронтового Запоріжжя. Там вона, незважаючи на ризики, допомагала співвітчизникам, біженцям, займалася волонтерством. Свою пісню дівчина присвятила українським біженцям: “Запоріжжя – це прифронтове місто, яке щодня зустрічає сотні, тисячі біженців. Я бачила їхні очі, сповнені страху, жалю, горя. Мені б хотілося сьогодні виконувати цю пісню для них, щоб подарувати їм надію”.

Як розповідала Квітка, ще на етапі сліпих прослуховувань, вона їздила селами в так звані музичні експедиції. Спілкуючись із місцевими виконавцями, дівчина записала понад дві тисячі народних пісень.

До проекту Марія працювала художницею костюмів на ТБ. Вона підбирала костюми для учасників “Танців з зірками” та “Голосу країни”.

На сліпих прослуховуваннях, які проводилися до 24 лютого, дівчина виступала однією з останніх. Тому до неї змогли повернутися лише два тренери. Марія обрала команду Олі Полякової.

 

Читайте також:

На Черкащині відроджують народне мистецтво весільних вінків. Дослідниці зібрали близько 50 таких старовинних прикрас із різних матеріалів.

 

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x