додому Новини Черкащина Черкащанка вкрала 105 кілограмів комбікорму у фірми, на якій працювала

Черкащанка вкрала 105 кілограмів комбікорму у фірми, на якій працювала

0

47-річна жінка викрала у свого роботодавця 105 кілограмів комбікорму на суму понад 800 гривень. ЇЇ вирахували за допомогою відеокамер спостережень. Про це повідомляє прес-служба ГУ НП у Черкаській області.

До чергової частини Черкаського районного відділення поліції звернувся з повідомлення про крадіжку 35-річний черкащанин, директор однієї із приватних фірм Черкаського району. Чоловік розповів правоохоронцям, що зі складу викрадено 105 кілограмів комбікорму.

Працівники поліції, що виїхали за викликом, переглядаючи відео з камер спостереження, побачили, яка працівниця фірми виносить через прохідну викрадений комбікорм в клітчатих сумках. Нею виявилась 47-річна жителька одного із сіл Черкаського району. Вона визнала свою вину, та розповіла, що живе в селі і викраденим годувала худобу.

Жінці загрожує покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або громадських робіт на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах п'яний працівник СТО викрав автівку клієнтки та потрапив на ній у ДТП.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version