додому Новини Черкащина Черкащанка виступить на чемпіонаті Європи з кікбоксингу

Черкащанка виступить на чемпіонаті Європи з кікбоксингу

0

Захищати честь України та Черкас до Стамбулу на чемпіонат Європи з кікбоксингу їде Вікторія Боярченко. Про це повідомив заступник голови Черкаської облради Роман Сущенко.

Вікторія – вихованка КДЮСШ «ВУЛКАН», тренер Олександр Литвиненко. Дівчина є шестиразовою чемпіонкою України з кікбоксінгу, дворазовою призеркою України з боксу. У червні ц.р. Вікторія привезла з Кубку Світу, що проходив у Будапешті, срібну медаль. Чинна Чемпіонка України з військовоприкладного багатоборства (стрільба та рукопашний бій) серед юніорів (17-18 років). Є членкинею національної збірної України в кожному із двох розділів військово-прикладного багатоборства.

Чемпіонат Європи з кікбоксингу у Стамбулі проходитиме з 25 серпня по 3 вересня. У ньому братимуть участь понад 3 тис спортсменів з близько 50 країн.

Участь юної талановитої черкащанки, до речі з родини фото і відео операторів, потребувала коштів. У Черкасах знайшлися меценати, які відшукали можливість допомогти в участі нашої спортсменки у європейських змаганнях.

Читайте також:

ФК «ЛНЗ» (Черкаси) припинив співпрацю з головним тренером Олександром Ковпаком

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version