НовиниЧеркащинаЧеркащанка вбила свого роботодавця в Італії і сховала його...

Черкащанка вбила свого роботодавця в Італії і сховала його тіло на балконі

-

- Advertisment -

Черкащанка Олена Лері вбила свого роботодавця Ліберо Фоті в Італії. Жінка зізналась у страшному злочині. А нещодавно стало відомо, що вона померла.

Видання "Українська газета" про життя українців у Італії розповіла про жахливі подробиці життя української заробітчанки, які закінчились трагедією.

2 листопада 2019 року, на балконі квартири на вулиці Дель Вельтро в Трієсті, знайдено неживе тіло власника помешкання 75-річного Ліберо Фоті. Він лежав там протягом двадцяти днів, загорнутий у двох мішках для сміття та ковдрі.

Як повідомив журналістам vikka.ua італійський колега Антоніо Бартоломео, першим на сполох забив чоловік, який орендував квартиру по сусідству з Фоті. Протягом кількох тижнів він не бачив Ліберо, то ж зв’язався з його донькою Гіадою. Та вже викликали команду рятувальників, які намагались увійти до квартири через балкон, де і знайшли пакунок з тілом господаря квартири.

Цікаво те, що попри те, що сусід чув шум у квартирі Фоті того злощасного вечора, житло було ідеально чистим, а вхідні двері – замкнені на ключ.

Підозри впали на українку, яка доглядала та жила разом із потерпілим. Проте, від неї не залишилося і сліду.

Прокуратура Трієсте зайнялася розслідуванням. Було встановлено особу співмешканки Ліберо Фоті. Нею виявилася 65-річна Олена Лері. Жінка повернулася в Україну, у місто Черкаси.

Слідчі зателефонували їй в Україну. Олена зізналася у вбивстві та намаганні приховати тіло.

 Згідно реконструкції подій на основі розповіді Олени Лері, частково підтвердженої сусідами, сварки в їх сім’ї почалися задовго до трагедії.

Олена почала працювати у домі Фоті 10 років тому. З часом їх стосунки стали близькими.

Після того як в Олени виявили смертельну хворобу, вона хотіла повернутися додому, щоб провести останні місяці життя разом із своєю дочкою.

Ліберо Фоті відмовляв її від поїздки, проте Олена зібрала валізу.

У трагічну ніч 12 жовтня 2019 року, близько 5 години ранку, сварка зав’язалася знову. Італієць забороняв доглядальниці залишати його, погрожуючи ножем.

У сутичці, жінка вдарила його по голові пляшкою і задушила капроновими колготками.

Намагаючись сховати тіло, вона загорнувши його у целофанові пакети для сміття і ковдру, та перетягнула на балкон.

У той же день, близько 14:00, жінка вилетіла із аеропорту Венеції прямим рейсом до Києва, а звідти доїхала до міста Черкаси.

Ця справа стала відома на усю Італію завдяки програмі "Pomeriggio Cinque" на 5 Каналі італійського телебачення. Ведуча Барбара Урсо запрошувала в студію свідків, особисто знайомих із парою, які оприлюднили моторошні деталі стосунків між Ліберо та Оленою.

Один із них розповідав:

"Фоті був дуже поганою людиною. Олена була його жертвою Він бив свою партнерку і примушував до статевих стосунків утрьох. Він був розбещеним".

"Ліберо був розпусним і брехливим. Він страждав на діабет, а коли рівень цукру у крові падав, мав немотивовані, холеричні реакції".

Пара жила повністю ізольовано як від родичів, так і від інших людей свого кондомініуму.

Свідок розповів:

"Він змушував її ходити вдома в лише спідньому. Бив її і не тільки. Змушував мати інтимні стосунки з іншими чоловіками. Вона погоджувалася, бо була жертвою, вона була доброю жінкою".

Олена Лері була тяжко і невиліковно хвора. Вона померла 5 травня 2020, проте інформацію про це було повідомлено в італійську прокуратуру Трієсте, лише у ці дні.

Звістка про смерть жінки знову привернула увагу італійського суспільства до цього випадку.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, в Черкасах напали на бригаду швидкої.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x