НовиниЧеркащанка в Раді РФ запропонувала створити в Криму Силіконову...

Черкащанка в Раді РФ запропонувала створити в Криму Силіконову долину

-

- Advertisment -

Голова Ради Федерації, уродженка Черкащини, Валентина Матвієнко запропонувала створити в Криму майданчик для розвитку високих технологій. Про це вона заявила під час обговорення у верхній палаті парламенту питань інтеграції республіки в російський правовий простір, інформує Lenta.ru з посиланням на РІА Новости.

"Можливо, слід подумати над додатковими преференціями тим, хто здійснює найбільш корисні інвестиції в економіку регіону. Треба подумати і, можливо, про створення кримської "Силіконової долини" або кримського "Сколково", – запропонувала Матвієнко під час проведення Днів Криму в Раді Федерації.

З ініціативою створення в Криму своєї "Кремнієвої долини" виступав у вересні 2014 року тоді виконувач обов'язків глави республіки Сергій Аксьонов.

Нагадаємо, в кінці лютого — початку березня 2014 року перекинуті з Росії і кримських баз Чорноморського флоту РФ війська без розпізнавальних знаків окуповували Кримський півострів. Також було створено збройне формування з російських "козаків", яке називало себе "самооборона Криму".

16 березня 2014 року на території Криму і міста Севастополя пройшов псевдореферендум про статус півострова, за сфальсифікованими результатами якого Росія включила Крим до свого складу. Ні Україна, ні Європейський союз, ні США не визнали це голосування і вважають, що Крим Росія анексувала.

У серпні призначений російськими військами т.зв. "керівник Криму" Сергій Аксьонов промовився, що ініціатором анексії Криму був особисто Путін.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У поминальні дні на Черкащині біля кладовищ патрулюватимуть поліцейські

Під час проведення поминальних днів у Черкаській області правоохоронці забезпечуватимуть правопорядок. Зокрема поблизу кладовищ чергуватимуть посилені патрулі. Про це...

На Черкащині встановили пам’ятник білорусу, який загинув за Україну

Пам’ятник на честь білоруського героя, який пожертвував життям за Україну, встановлено у Тальному. Про це повідомляє Тальнівська міська рада...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x