НовиниЧеркащанка увійшла до рейтингу найкрасивіших полісменок Києва (ФОТО)

Черкащанка увійшла до рейтингу найкрасивіших полісменок Києва (ФОТО)

-

- Advertisment -

Видання "Авторіа" опублікувало рейтинг найкрасивіших жінок-поліцейських Києва. До цього списку потрапила і черкаська красуня-"коп".

Людмила Ульянченко

Юна Людмила Ульянченко 1992 року народження родом із Черкас. Судячи з публікацій у соціальних мережах, особа вона досить романтична і не без почуття гумору. Причина, по якій вона змінила свої найкрасивіші сукні та наряди на досить строгу форму поліції залишаються невідомими. Після ознайомлення з її сторінкою, здається, що серце красуні вже зайнято. Втім, статус відносин прихований. У життєвому кредо говориться: "Carpe diem", що в перекладі з латині означає "лови момент".

Людмила Черняхова (Мілевич)

Мабуть, найвідоміша представниця нової поліції Києва. Завдяки своїй яскравій і незвичній для поліції (але дуже придатною для обкладинок журналів) зовнішності вона знайшла справжню славу в інтернеті. Спершу не дуже хорошу. Перший час в мережі часто нарікали, що такий дівчині не місце в структурі. Проте пізніше Людмила домоглася поваги. Зокрема, тому, що поводилася дуже відкрито і спілкувалася з багатьма жителями столиці та місцевими журналістами. Також Людмила відкрила власний канал на сервісі "Youtube", де розповідала як про себе особисто, так і про службу в поліції і причини, через які вона вступила до лав правоохоронців.

Валерія Волощук

Блондинку вперше помітили після порятунку нею немічного лелеки на території столичного "Експоцентру України". Валерія підкупила жителів столиці "зворушливою" зовнішністю, а потім розкрила і свій інтелектуальний потенціал. За освітою вона юрист, однак залишила практику на користь захисту суспільства. Також вона веде активне соціальне життя – нині Валерія привертає увагу громадськості до проблематики раку грудей.

Діана Лугова

Судячи з її записів в соціальних мережах, молода Діана Лугова встигла й по клубах походити, і по морях поїздити, і шанувальниками обзавестися. Однак за лялькової зовнішністю ховається кандидат у майстри спорту з боксу. Так що питання, чи зможе вона при необхідності застосувати силу на службі, пропонуємо закрити відразу. Крім того, цього року дівчина закінчила університет і отримала ступінь магістра права.

Статус "Вконтакте" Діани: "У житті є один і головний статус – за будь-яких обставин залишатися Людиною".

Вікторія Черванчук

Ще одна приваблива блондинка-поліцейський Вікторія Черванчук обманює своєї ранимою зовнішністю. Дівчина є лейтенантом міліції – це звання вона отримала в цьому році, закінчивши Національний університет податкової служби. Судячи з її сторінці в соціальних мережах, до приходу в поліцію вона вела активне світське життя. Вікторія захоплюється фотографією і небайдужа до футболу. Її статус Вконтакте говорить: "Все одно буду чекати …".

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x