НовиниЧеркащинаЧеркащанка просить врятувати маму від важкого недугу

Черкащанка просить врятувати маму від важкого недугу

-

- Advertisment -

У Лідії Столярець із Черкас виявили рак шлунку. Хворобою вражено уже третина шлунку.

Врятувати маму, якій днями поставили страшний діагноз, просить її донька, черкащанка Ірина Богуславська. Про це вона написала у своєму Інстуграм-акаунті.

Попереду у жінки – важка операція, під час якої, за словами доньки, мають видалити весь шлунок. Проблема в тому, що хвора вже нещодавно перенесла два хірургічних втручання, її організм вкрай ослаблений.

Усіх небайдужих донька благає про допомогу. Каже, її мама – добра й світла людина, яка кожному, хто зустрічається їй в житті бажає лише хорошого. Нині саме оточуючі можуть допомогти витягти її з лап хвороби.

Картка ПриваБанку:

5168 7573 8448 6033

Богуславець Валерій Анатолійович

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Я очень не хотела писать этот пост. Мне очень стыдно и не удобно просить помощь. Но моя мамуля в ней очень нуждаеться. К нам добралась эта сташная болезнь ( Рак Желудка) поражено уже 1/3 желудка. Впереди предстоит очень сильная и тяжелая операция, что потом не кому не известно… Вырезать будут весь желудок полностью ???????? Перед этим она перенесла 2 операции, организм очень слабый. Что мы сейчас переживаем и чувствуем этого я не желаю не кому ???? Моя мамуля очень добрый и светлый человек всегда ко всем со всей душой и любовью. Кто её знает не даст мне соврать. И сейчас смотреть как она мучается просто не выносимо больно ?? Мы благодарны всей душой и сердцем всем людям которые помогают(репост публикации,звонок, смс, финансовая помощь) Дай вам Бог Здоровья вам,вашей семье, и вашем близким!!! Это очень бесценно ???????? Мы делаем всё что в наших силах. Мамулик для меня Всё…… ?????? и я боюсь и не знаю что детям своим говорить, они её обожают ??????. Пожалуйста Если вам не тяжело любая ваша помощь для нас важна даже 20 грн(Как бы мне не было стыдно и не удобно, но это факт) Мы не когда не у кого не просили помощи. Но в этой ситуации мы к сожалению нуждаемся в ней ?????????????? Номер карты 5168 7573 8448 6033 Богуславец В.

Публикация от Богуславец Ирина (@boguslavetsirina)

 

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах над водієм, який збив жінку й намагався втекти, вчинили самосуд. 

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

ПАТ «Черкасиобленерго»: енергетики розпочали ремонтний період обладнання відкритих розподільних пристроїв

Пресслужба ПАТ «Черкасиобленерго» повідомляє про технічне обслуговування та ремонти енергообладнання протягом року з метою якісного та безаварійного розподілу електричної енергії...

У Черкасах кухарям дитячих садочків збільшать зарплату

Сьогодні депутати Черкаської міської ради ухвалили рішення про надбавку до заробітної плати для кухарів дошкільних закладів. Про це повідомляє...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x