додому Новини Черкаси Черкащанка намалювала українську Берегиню на стіні університету в Тайланді

Черкащанка намалювала українську Берегиню на стіні університету в Тайланді

0
Черевань Бангкок
facebook.com/cherevanart

Черкаська художниця Тетяна Черевань від початку цього року перебуває у Тайланді. Через початок повномасштабної війни так і не змогла повернутися на Батьківщину. Тому розповідає про народ України за допомогою творчості. Так, вона нещодавно опублікувала фото муралу, який вона створила у Бангкоку.

Черевань Бангкок
facebook.com/cherevanart

– За два з половиною місяці українська символіка стала відома у будь-якому куточку світу. Моїй берегині, яку я малюю на стіні кампусу Chulalongkorn Universityу в Бангкоці, я додам стрічки жовто блакитного кольору, – пише на своїй сторінці у Фейсбук Тетяна Черевань.

Черевань Бангкок
facebook.com/cherevanart

Мисткиня зазначає, що дуже хоче допомогти Україні, щоб про її країну не тільки знали, а й підтримували у такий важкий час.

– Тайланд займає нейтральну позицію і саме тому Українська громада робить багато, щоб докричатися до народу Тайланду. Вони проводять мітинги, демонстрації, ярмарки, звісто розказують всю правду тим тайцям кого знають особисто. Я запропонувала намалювати мурал та мене підтримали студенти престижного вузу Chulalongkorn University факультету політики, – пише художниця Тетяна Черевань.

З огляду на афішу, яку опублікувала мисткиня, на сьогодні заплановане відкриття муралу й зібрання на знак підтримки України.

Читайте також: На Черкащині заставу в 250 тис грн. перерахували ЗСУ

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version