додому Новини Черкащанка, інсценуючи крадіжку, привласнила з пошти 7 тисяч гривень

Черкащанка, інсценуючи крадіжку, привласнила з пошти 7 тисяч гривень

0

Із повідомленням про крадіжку коштів із сейфу поштового відділення одного із сіл Лисянського району звернулась 19-річна працівниця відділення, повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області. На виклик виїхала слідчо-оперативна група.

Дівчина розповіла правоохоронцям, що коли вона прийшла на роботу, то виявила, що зловмисник пошкодив замок на вхідних дверях поштового відділення та сейфу, викрав кошти в сумі 7000 гривень. Поліцейські оглянули місце події, не знайшли жодного пошкодження в будівлі та опитуючи свідків дізналися, що двері ще вранці були зачиненими.

Експерти крім слідів потерпілої на місці пригоди не виявили, це стало підозрілим, і правоохоронці запідозрили її у брехні. Підозрювану запросили до поліції для з’ясування всіх обставин. Розуміючи, що її викрито, працівниця зізналася у вчиненому. Розповіла, що протягом місяця з сейфу потроху брала кошти, а коли дізналася, що до неї приїде ревізор, вирішила інсценувати крадіжку. Викрадені кошти витрачала на власний розсуд.

За фактом крадіжки Лисянським відділення поліції відкрито кримінальне провадження. Триває слідство.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанку, яка намагалася вивезти історичні цінності до Італії, засудили до 3 років в’язниці.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version