додому Новини Черкащина Черкащанину, який восени жорстоко побив товариша, "світить" до 8 років в’язниці

Черкащанину, який восени жорстоко побив товариша, "світить" до 8 років в’язниці

0

У провадженні Золотоніського ВП ГУНП в Черкаській області перебувало кримінальне провадження за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, а саме умисне тяжке тілесне ушкодження, а саме умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, передає прес-служба Золотоніської місцевої прокуратури.

В ході досудового розслідування встановлено: житель Золотоніського району в листопаді 2018, перебуваючи поблизу продуктового магазину, що знаходиться в одному із сіл району, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, жорстоко побив свого товариша. Зловмисник наніс чоловіку два удари дерев’яною палкою по лівій частині голови, від яких потерпілий впав на землю. Потім агресивний черкащанин наніс своєму знайомому кілька ударів палкою по спині та тілу.

Зловмисник спричинив чоловіку тяжкі тілесні ушкодження у зв’язку з небезпекою для життя у вигляді лінійного перелому великого крила лівої скроневої кістки.

22 лютого обвинувальний акт направлено до Золотоніського міськрайонного суду для розгляду по суті, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Південно-Західному районі двоє чоловіків напали на підлітків.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version