додому Новини Черкащина Черкащанину хочуть присвоїти звання "Почесного громадянина міста"

Черкащанину хочуть присвоїти звання "Почесного громадянина міста"

0

Відділення Національного олімпійського комітету України в Черкаській області звертається з ініціативою присвоїти звання "Почесного громадянина міста Черкаси" Валерію Миколайовичу Дрибасу – ветерану фізкультурного руху Черкаської області, заслуженому майстру спорту СРСР, почесному майстру спорту СРСР, майстру спорту СРСР міжнародного класу, почесному працівнику фізичної культури і спорту. Відповідне звернення підтримали члени виконкому відділення. Листа направлено на адресу міського голови Черкас. Про це повідомляє прес-служба відділення НОК у Черкаській області.

Валерій Дрибас відомий не лише власною успішною сопртивною кар’єрою, але й активною громадською діяльністю. Він понад 40 років очолював обласні фізкультурно-спортивні товариства "Авангард" та "Україна".

"Саме завдяки професійній діяльності та небайдужій позиції Валерія Миколайовича в місті Черкаси вдалося зберегти палац спорту "Спартак" фізкультурно-спортивного товариства "Україна", – зазначає голова відділення НОК в Черкаській області Андрій Більда. – Ми всі пам’ятаємо, як протягом багатьох років це приміщення намагалися відчужити та перепрофілювати. На цей час у палаці спорту проведено капітальний ремонт, діють спортивні секції зі спортивної та художньої гімнастики, вільної боротьби, гирьового спорту, бодібілдингу і фітнесу".

Валерій Миколайович Дрибас багаторічною працею в нашому місті, значними власними результатами в спорті та вихованням здорового молодого покоління заслуговує на високе звання "Почесного громадянина міста Черкаси".

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Умані відкрили меморіальну дошку загиблому Герою.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version