НовиниЧеркащинаЧеркащанину не вдалось зареєструвати свою автівку з перебитим номером...

Черкащанину не вдалось зареєструвати свою автівку з перебитим номером кузова (Фото)

-

- Advertisment -

До сервісного центру в місті Умань звернувся житель села Летичівка, Монастирищенського району, із заявою про перереєстрацію на своє ім’я автомобіля марки "Volkswagen Passat", 1991 року випуску.

Автівку 41-річний черкащанин придбав по договору купівлі-продажу в місті Чернігів, інформує пресслужба пресслужба РСЦ ГСЦ МВС в Черкаській області.

В ході проведення даної операції працівники ТСЦ, спільно з фахівцями експертної служби МВС виявили, що номер кузова автівки змінений шляхом перебивання, а ідентифікаційна табличка виготовлена та прикріплена самовільно, тобто не в умовах заводу виробника.

Слідчо-оперативна група Уманського відділу поліції, яка прибула за викликом, задокументувала даний факт. Автомобіль та документи на нього вилучено. Відомості про дану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Працівники сервісних центрів МВС вкотре звертаються до всіх, хто вирішив придбати автомобіль! Будьте пильними і обачними! Звертайтеся за консультацією до експертів науково-дослідного криміналістичного центру МВС, які працюють при кожному територіальному сервісному ценрі МВС. Вони перевірять на достовірність ідентифікаційні номери вузлів, агрегатів та реєстраційних документів вашого майбутнього транспортного засобу.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за мінування потягу черкащанин отримав три роки в'язниці.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x