НовиниКриміналЧеркащанина затримали на блок-посту в Одеській області: його мобілізували

Черкащанина затримали на блок-посту в Одеській області: його мобілізували

-

- Advertisment -

28-річного черкащанина, жителя села Княже, Черкаської обалсті, затримали на блок-посту в Одеській області.  Його силоміць доправили до обласного центру комплектування в Одесі, повідомляє сайт каналу «24» із посиланням на адвоката Віктора Маслія.
Василь Кириченко, житель Черкаської області, на власному авто поїхав в Одеську область по справах. Його затримали неподалік міста Білгород-Дністровський. Як стверджує адвокат, люди у військовій формі. Затримання відбулося 6 березня, а вже за два дні чоловік був мобілізований.

За словами адвоката, після затримання Кириченка доставили до Одеського обласного центру комплектування. Адвокату, який прибув до центру комплектування, не дозволили зустрітись з клієнтом. Тож він викликав поліцію. Але в поліції відповіли, що не можуть нічим допомогти.

В Одеському обласному територіальному центрі комплектування прокоментували ситуацію щодо затримання 28-річного Василя Кириченка з Черкаської області.

Там повідомили, що хлопець пройшов військово-лікарську комісію і зараз перебуває у військовій частині.

“З людиною все добре, він зараз служить. Два дні він побув на збірному пункті, потім його закомплектували у військову частину, на яку він сам погодився. Йому дали вибір куди йти служити, повідомлення в військкомат, де він перебував на обліку, відправлено, що він взятий на тимчасовий облік, і призваний у таку-то військову частину. Все, згідно з законом. Немає такого закону, який забороняє з якогось військкомату призивати”, – прокоментувала прессекретарка Одеського обласного ТЦК Ірина Драган.

5 1 голос
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
4 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Олександр
Олександр
1 рік тому
Рейтинг статті :
     

Не зрозумів….
Забрали прямо до воєнкомату, а потім мобілізували? Це схоже на якийсь сюр…
Він що, якийсь єдиний спеціаліст якогось супер таємного озброєння? Людина має якісь справи , кудись їхала, дома може бути сім’я, діти….що за нах…? Дайте людині повістку – явиться через тиждень до воєнкомату, довирішує всі домашні справи…а якщо у людини бізнес? Якісь зобов’язання перед клієнтами…? Якась херня

Допекли
Допекли
1 рік тому

Довбойоби

Останнє редагування 1 рік тому від Допекли
Вадим
Вадим
1 рік тому

Можливо відмовився брати повістку на блок-посту. А в Одеській області проживає тимчасово, щоб не отримати повістку за місцем прописки. Таких обласних емігрантів обов’язково пакують.

Юлія.
Юлія.
1 рік тому

А чому затримали? Вкажіть причину.Цікаво.

Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

4
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x