НовиниЧеркащинаЧеркащанина, який викинув жінку з вікна та намагався вбити...

Черкащанина, який викинув жінку з вікна та намагався вбити матір, узяли під варту

-

- Advertisment -

Черкаською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо 27-річного місцевого жителя, за підозрою в умисному вбивстві своєї знайомої та замаху на вбивство матері, повідомляє прес-служба прокуратури Черкаської області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що громадянин, маючи умисел, направлений на вчинення умисного вбивства, підійшов до своєї 38-річної знайомої та вчинив умисне вбивство, а саме, викинув жінку з вікна квартири, внаслідок чого потерпіла отримала тілесні ушкодження, не сумісні з життям, і померла на місці події.

Після цього чоловік підійшов до своєї матері та умисно, з метою заподіяння смерті, заподіяв їй численні удари ножем в життєво важливі органи, чим спричинив тілесні ушкодження, що небезпечні для життя в момент заподіяння. Потерпілу було госпіталізовано до реанімаційного відділення КЗ "Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги", де надано невідкладну медичну допомогу.

Черкаським відділом поліції ГУ НП в Черкаській області за погодженням з Черкаською місцевою прокуратурою громадянину повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 115 КК України (умисне вбивство), та ч. 2 ст. 15, п. 13 ч. 2 ст. 115 КК України (закінчений замах на вбивство, вчинений особою, яка раніше вчинила умисне вбивство).

Крім того, судом задоволено клопотання про обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі у кримінальному провадженні триває досудове розслідування для встановлення всіх фактичних обставин та скерування обвинувального акту до суду.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в одній із квартир Черкас підрізали ножем 88-річного дідуся.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x