додому Новини Кримінал Черкащанина, який розчленував у підвалі пенсіонера, помістили у психлікарню

Черкащанина, який розчленував у підвалі пенсіонера, помістили у психлікарню

0

Правоохоронці завершили слідство у справі про умисне вбивство черкаського пенсіонера, тіло якого знайшли в підвальному приміщенні.

Винуватця трагедії, 76-річного чоловіка, помістили до закладу з надання психіатричної допомоги, інформує пресслужба Черкаської обласної прокуратури.

Нагадаємо, моторошний інцидент трапився 16 листопада 2020 року. У підвалі будинку на вулиці Надпільній знайшли розчленоване тіло 70-річного місцевого жителя. На страшну знахідку в натрапили родичі загиблого. До цього, 14 листопада, вони заявляли про його зникнення.

Слідчі встановили, що до вбивства причетний 76-річний черкащанин. Перебуваючи у неприязних відносинах з потерпілим, у підвальному приміщенні багатоповерхівки спричинив останньому тілесні ушкодження, від яких він помер.

Аби приховати сліди злочину – розчленував труп чоловіка на частини та помістив їх до окремих полімерних пакетів.

Правопорушника було затримано та повідомлено йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, а також обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Разом з тим, під час проведення досудового розслідування проведено судово-психіатричну експертизу, в ході якої з’ясовано, що особа вчинила злочин у стані розладу психіки та поведінки, а тому не усвідомлювала своїх дій та не могла керувати ними. У зв’язку з викладеним, до Соснівського районного суду м. Черкаси скеровано клопотання про застосування до підозрюваного примусових заходів медичного характеру.

На цей час стосовно зазначеної особи обрано запобіжний захід у вигляді поміщення до закладу з надання психіатричної допомоги в умовах, що виключає небезпечну поведінку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, банду автокрадіїв піймала поліція.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version