НовиниЧеркащанина, який обікрав пенсіонерку, затримали правоохоронці

Черкащанина, який обікрав пенсіонерку, затримали правоохоронці

-

- Advertisment -

В одному із сіл Звенигородського району, житель одного із сіл Шполянщини під час обміну продуктів харчування вкрав у пенсіонерки мобільний телефон вартістю близько 500 гривень. Його затримано, та відкрито кримінальне провадження.

До чергової частини Звенигородського відділу поліції звернулась 70-річна мешканка одного із сіл району та заявила про крадіжку. Про це повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

Жінка розповіла, що з веранди її будинку зник мобільний телефон, і ймовірно, його могли вкрасти особи, які їздять по селу міняють продукти харчування і того дня заходили в її домоволодіння.

Правоохоронці, що прибули за викликом, оглянули місце події, опитали заявницю та взялися перевіряти отриману інформацію.

Поліцейські встановили, що зловмисник ще не встиг вимкнути викрадений мобільний. Зателефонувавши та обхитривши чоловіка, з’ясували його місце перебування. Ним виявився 35-річний житель одного із сіл Шполянського району. Його затримали із викраденим телефоном саме тоді, коли чоловік вже заходив до свого двору, і доставили до поліції. Зі слів підозрюваного стало відомо, що йому сподобався телефон потерпілої, який лежав на столі у веранді. Жінка відволіклася, чоловік швидко поклав телефон у кишеню.

Речовий доказ вилучено. За фактом крадіжки Звенигородським відділом поліції відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, дачу черкащанки обікрав раніше судимий сусід.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Якщо підтвердиться, то буде звільнений»: мер Кам’янки прокоментував ніби наявність громадянства рф у секретаря

Міська рада Кам'янки Черкаської області звернеться до СБУ з проханням перевірити інформацію про ймовірну наявність громадянства РФ у секретаря...

Черкаська спортсменка стала чемпіонкою Європи з самбо

У місті Нові-Сад, Сербія, відбувся чемпіонат Європи зі спортивного самбо, де за медалі змагалися спортсмени з різних країн. Про...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x