додому Новини Кримінал Черкащанина, що взимку збив бабусю з онуком, засудили на умовний термін

Черкащанина, що взимку збив бабусю з онуком, засудили на умовний термін

0

Жителя Черкас, який у грудні минулого року збив на пішохідному переході бабусю з онуком, визнали винним, але покарання змінили на умовне. Інформація про це міститься у Єдиному реєстрі судових рішень.

Спочатку суд призначив покарання у 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом трьох років. Проте на підставі статті «Звільненні від покарання з випробуванням» чоловіка звільнили від основного покарання за умови, що той не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.

Сайт vikka.ua повідомляв, аварія трапилась ввечері 4 грудня 2020 року. Тоді на вулиці Сумгаїтській водій  Volkswagen Caddy скоїв наїзд 83-річну жінку та її 6-річного внука.

Хлопчик отримав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, політравму, забійну рвану рану лобної ділянки та пере орбітальну гематому. Бабуся загинула на місці. Як повідомляли очевидці ДТП, водій не знизив швидкості і почав випередження зправа.

Тоді Черкаська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно 59-річного жителя Черкас, який збив 6-річного хлопчика і його бабусю (ч. 2 ст. 286 КК України). Поки дитина лікувалавась, чоловік неодноразово допомагав родині ліками та грошима, тож вони попросили призначити покарання не пов’язане з позбавленням волі.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version