НовиниЧеркащинаЧеркащанин змайстрував енергоефективну будку для собаки (ВІДЕО)

Черкащанин змайстрував енергоефективну будку для собаки (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Черкащанин Олександр Згіблов винайшов для своїх собак будку з підігрівом. У той час, коли росіяни сподівалися «заморозити» Україну ударами по енергооб’єктам, в українських господарів у теплі навіть собаки. Повідомляє 5 канал.

Згіблов

Дефіцит енергії в мережі спонукав народних умільців вдатися до винаходів, щоб забезпечити себе теплом та засобами комфортного життя. Поки ворог тішив себе тим, що “украінци всє замьорзнут”, черкасець забезпечив тепле помешкання навіть своєму собаці. Чоловік змонтував у будці інфрачервоне опалення за останніми технологіями.

Олександр показує свою улюбленицю – вівчарку Берту. Велетенська собака мешкає у вольєрі надворі, а від холоду ховається в сучасній будці з електропідігрівом. Опалення у квартирі Берти вмикають коли на вулиці мінус, зараз потеплішало, тому обігрів вимкнули. Система обігріву вмонтована в задню стінку будки. Олександр зашив проводку фанерою.

“Завжди думав про енергоефективність і будинок так будував. Думаю, чого ці знання не використати для собак своїх, більш комфортні умови, я думаю, що це покращить їм життя, бо вони живуть на вулиці і якийсь підігрів їм все ж таки потрібен”, – розповів власник собаки Олександр Згіблов.

Олександр показує складові для утеплення будки: на дно кладе термоізолюючу підкладку і накриває її сучасною нагрівальною плівкою. Плівка на всю стіну, але спекотно Берті не буде. Собака сама може регулювати тепло, наближаючись чи віддаляючись від джерела. Ці складові стануть частиною нової буди для ще однієї улюблениці – маленької вівчарки Умки.

Ворожі обстріли українських електростанцій українців не залякали, каже Олександр. Поки росіяни сподівалися на те, що заморозять Україну, місцеві майстри знайшли можливості обігріти навіть собачі буди.

“Закінчені ідіоти, чесно я вам скажу, бо їхні цілі, завдання – шкодити нашій енергетиці, нічого їм не вдасться. Зараз під час війни люди розуміють важливість енергоефективності, я думаю, що не тільки нашим людям, а й нашим тваринкам цього вистачить, і хай той путін здохне”, – додав Олександр Згіблов.

Читайте також:

Весна у повітрі: черкаські ведмеді прокинулися (ВІДЕО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Табурець показав наслідки ракетного удару по Смілі (ФОТО)

Нині триває ліквідація наслідків ракетної атаки по Смілі. Нагадаємо, зранку ворог вдарив по околицях міста з «Іскандеру». «Спершу про потерпілих....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x