НовиниЧеркащинаЧеркащанин злив бензин з чужої автівки, щоб "відкосити" від...

Черкащанин злив бензин з чужої автівки, щоб "відкосити" від армії

-

- Advertisment -

Із 23 тисяч осіб до призивної комісії за викликом не з’явилося понад 13 тисяч. Однак близько 30% призовників приходять добровільно. Про проблеми ухилення від військово-строкової служби на прес-конференції 13 листопада розповів обласний військовий комісар Євген Курбет, передає кореспондент vikka.ua.

"Уже було притягнуто до адміністративної відповідальності майже 400 призовників та 23 посадові особи, які відповідають за організацію та ведення обліку призовників. Це сільські голови, керівники підприємств, секретарі сільських рад", – розповідає він.

Військовий комісар говорить, що лише цього року не з’явилося без поважних причин на відправку 12 призовників. Матеріали були направлені в правоохоронні органи задля порушення кримінальної справи. Їм "світить" до трьох років позбавлення волі за невиконання правил військового призиву.

Також призовники працюють не за місцем реєстрації, за межами областей та навіть за кордоном. Ще порушують правила реєстрації за місцем проживання, тощо.

"Часто близькі родичі та батьки не знають, де їхні діти, таким чином також намагаються уникнути призову, – розповідає Курбет, – Одного разу для того, щоб уникнути військово-строкової служби, один хлопець викрав із автівки бензин, інший – поцупив велосипед".

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах пропонували заборонити продаж алкоголю людям у військовій формі.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x