НовиниСпортЧеркащанин зіграв весілля на фронті: молодят поєднав бронежилет (ФОТО)

Черкащанин зіграв весілля на фронті: молодят поєднав бронежилет (ФОТО)

-

- Advertisment -

Прес-група штабу АТО випадково натрапила на молодят. Чигиринець Олександр та львів’янка Василина. Він – водій санітарного автомобіля механізованої бригади, вона – медсестра у складі мобільного шпиталю. Про це повідомляє 24 канал.

Він не раз привозив для неї роботу, морально важку і криваву роботу. Дівчина щоразу приймала поранених. Перекидалась слівцем із Сашком, і вони розходились по своїх світах. Як завше буває, ці дві долі поєднав випадок, а точніше – бронежилет.

"Зазвичай просто віталися, банальне "привіт", "па-па". А коли Сашко довго не приїжджав, то відчуття було двояке. Зізнаюсь, хотілося щоб приїздив частіше, та з іншого боку, розуміла, приїде – знову привезе поранених. Це так важко… Так і приїхав: змучений, брудний у "броніку" з автоматом. Побачив мене, зрадів, і кинувся обніматись. Перечепився, і під вагою того бронежилета ми попадали на землю, наші погляди зустрілися… і все, весілля", – розповідає Василина.

Кілька санітарних автомобілів, прикрашені кульками і надутими медичними рукавичками везли наречених вулицями Авдіївки – кількасот метрів від місця реєстрації до – частини.

За цим неординарним дійством спостерігали мешканці містечка. Хтось махав руками, хтось вітав посмішками, а одна бабця навіть заплакала.

Того сонячного дня вперше за кілька місяців був справжній день тиші. Після двох нічних обстрілів у зоні АТО, бойовики жодного разу не застосували зброю у світлу пору доби. У цьому присутній певний символізм і для новоспечених молодят, які планують у мирний час відгуляти справжнє гучне українське весілля.

Як повідомляв сайт vikka.ua, втративши руку й ногу на війні, атовець із Черкащини пробіг 10-кілометровий марафон.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Каневі зросте вартість проїзду в громадському транспорті

Вартість проїзду в міських автобусах зросте в Каневі з 1 травня. Про це повідомляє пресслужба Канівської міської ради. Вартість проїзду...

Табурець показав наслідки ракетного удару по Смілі (ФОТО)

Нині триває ліквідація наслідків ракетної атаки по Смілі. Нагадаємо, зранку ворог вдарив по околицях міста з «Іскандеру». «Спершу про потерпілих....

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x