додому Новини Черкащина Черкащанин зі спільниками обчищав столичні квартири (ФОТО)

Черкащанин зі спільниками обчищав столичні квартири (ФОТО)

0

Трьох учасників злочинної групи – громадянина Грузії, раніше судимого киянина та жителя Черкащини – затримали у Києві. Наразі вже доведена їхня причетність до скоєння п’яти крадіжок з різних помешкань громадян на території столиці та столичного регіону. Про це йдеться на офіційній стрінці ГУ НП в Київській області у Facebook.

До поліції Київщини надійшло повідомлення від 33-річної жительки села Петропавлівська Борщагівка про те, що з будинку невідомі викрали мобільні телефони, планшет та ноутбук. За вказаною адресою прибула слідчо-оперативна група Києво-Святошинського відділу поліції. Було встановлено, що зловмисники проникли до помешкання шляхом підбору ключа.

При проведенні низки оперативних заходів на одному з проспектів столиці працівники поліції зупинили автомобіль "BMW", на якому пересувались зловмисники та затримали їх. Ними виявилися 29-річний громадянин Грузії, який має посвідку на проживання в Україні, 44-річний мешканець Києва та 28-річний житель Черкаської області. У салоні автівки поліцейські вилучили речові докази – викрадені ґаджети та оргтехніку.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Група крадіїв перевіряється на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів. Їм загрожує позбавлення волі на термін від трьох до шести років. Триває слідство.

Facebook / Головне управління Національної поліції в Київській області

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині злочинне угруповання викрало чоловіка, який виграв велику суму грошей.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version