НовиниКриміналЧеркащанин забив товариша до смерті металевим чайником

Черкащанин забив товариша до смерті металевим чайником

-

- Advertisment -

Черкащанин завдав чайником численні удари по голові й тулубу потерпілому, від яких він помер. Інцидент стався в Смілі 25 жовтня. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Черкаській області.

Тіло чоловіка знайшов знайомий в гаражі. На місце події прибули керівник поліції Смілянщини Денис Буштрук, слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія Головного управління Національної поліції в Черкаській області, кінолог зі службовою собакою та судово-медичний експерт.

— На тілі потерпілого були чисельні травми, синці, забої й травма голови. Ми вилучили речові докази й одразу почали встановлювати обставини події та осіб, які скоїли злочин. З’ясували, що напередодні до потерпілого приходив знайомий й вони разом випивали, — зазначив Буштрук. У результаті оперативно-розшукових заходів правоохоронці з’ясували, що тяжкі тілесні ушкодження потерпілому завдав 39-річний місцевий житель. Під час розпиття спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт, що переріс у бійку. Правопорушник завдав удари металевим чайником по голові та всьому тілу. Від завданих травм 40-річний чоловік помер.

Слідчі Черкаського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі. Нині йому повідомили про підозру у вчиненні злочину та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомляла vikka.ua, у Черкасах охоронці «відбили» напад на Соснівський суд (ФОТО)

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x