НовиниЧеркащанин, якого розшукувала поліція, попався на крадіжці

Черкащанин, якого розшукувала поліція, попався на крадіжці

-

- Advertisment -

До чергової частини Звенигородського відділу поліції зателефонував 40-річний місцевий житель та повідомив, що його нежиле домоволодіння обікрали. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Оглянувши місце вчинення кримінального правопорушення, правоохоронці встановили, що зловмисник віджав металопластикове вікно та зсередини викрав електричний бойлер, чайник та електроподовжувачі. Про це повідомляє сектор комунікації ГУ НП у Черкаській області.

Зібравши всі необхідні речові докази, оперативники розпочали пошуки крадія. Опитавши місцевих жителів, правоохоронцям вдалось дізнатись, що до одного із місцевих таксистів підходив чоловік та пропонував придбати схожі предмети.

Отримавши опис крадія, працівники поліції провели ряд заходів по встановленню особи підозрюваного, та відшукали його на одному із пунктів прийому металобрухту. У відділі поліції з’ясувалось, що 26-річний чоловік житель одного із сіл Черкаського району, який перебуває у розшуку за вчинення аналогічних злочинів.

Зловмисника затримано. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині двоє судимих братів обікрали нежиле домоволодіння пенсіонерки.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x