додому Новини Черкащина Черкащанин, який врятував із пожежі двох людей, отримав відзнаку (ВІДЕО)

Черкащанин, який врятував із пожежі двох людей, отримав відзнаку (ВІДЕО)

0

У Білозірській територіальній громаді відзначили місцевого жителя Михайла Таряника, який тиждень тому врятував із палаючого будинку пенсіонерку та її сина. Про це повідомляє прес-служба Черкаського МРВ УДСНС України у Черкаській області.

Привітавши героя, начальник міськрайонного відділу Управління Андрій Хижняк подякував йому за мужність та відвагу, проявлені під час пожежі та за врятовані життя. Окрім цього, героїчний вчинок чоловіка оцінили і його односельці. Від керівництва Білозірської територіальної громади Михайло Таряник отримав грамоту та цінний подарунок.

Нагадаємо, вночі 26 жовтня в селі Білозір`я, в одному з житлових будинків трапилася пожежа. Першим загорання помітив сусід. Він вибив двері в будинок та врятував пенсіонерку 1930 року народження та її сина 1959 року народження. Після цього рятівник викликав пожежників, які загасили вогонь.

Михайло Таряник, 1971 року народження, вже не вперше рятує людину із полум’я. У селі Лящівка 10 років тому він врятував із палаючого будинку пенсіонерку.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Умані підпалили котячі будиночки.

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version