додому Новини Кримінал Черкащанин вкрав у вінничанина гроші

Черкащанин вкрав у вінничанина гроші

0

В Черкаській області затримали чоловіка, який на початку січня у Немирові пошкодив припарковане на вулиці авто та викрав з нього понад 60 тисяч гривень. Злочинець заздалегідь спланував вчинення крадіжки, залишивши свій легковик на сусідній вулиці від місця злочину, повідомляє сайт Вінниця сьогодні

Як повідомили в поліції, злочин  стався в ніч з 8 на 9 січня на одній із вулиць в м. Немирів. Правопорушник  розбив пасажирське скло в автомобілі та з салону викрав 160 доларів США,   62 тисячі гривень та особисті речі власника авто. Завдяки камерам відеоспостереження працівники поліції відтворили маршрут руху причетного до крадіжки чоловіка.

Правоохоронці встановили, що 35-річний  злодій приїхав у Немирів з Умані. Раніше чоловік вже був  судимий за майнові злочини та крадіжки.

Наразі матеріали цих кримінальних проваджень розглядаються у судах.

Під час проведення слідчих дій в автомобілі підозрюваного поліцейські вилучили крадені речі потерпілого.
Також під час розслідування цієї крадіжки оперативники встановили, що автомобіль затриманого є так званим «двійником», тому його вилучили і  помістили на арештмайданчик.
Наразі слідство готує необхідні матеріали для оголошення зловмиснику про підозру, у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Чоловіку загрожує до 6 років позбавлення волі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version