НовиниЧеркащинаЧеркащанин виборов "срібло" Кубка України з дуатлону

Черкащанин виборов "срібло" Кубка України з дуатлону

-

- Advertisment -

Минулими вихідними у місті Біла Церква відбувся Кубок України з дуатлону. 170 учасників з різних куточків України та гості з Білорусії взяли участь у змаганнях. За звання найкращих змагались професіонали, юніори та любителі від 16 і до 70 років. Черкащину на Кубку представляв триатлоніст Олексій Сюткін. Спортсмен продемонстрував високий результат і став "срібним" призером Кубка України з дуатлону, повідомляє прес-служба відділення НОК у Черкаській області.

Перемогу ж змагань серед дівчат-професіоналів посіла Віра Соснова, а серед чоловіків перемогу виборов Сергій Курочкін. Підтримував спортсменів на стартах президент Федерації триатлону України, голова відділення НОК України в Черкаській області Андрій Більда.

"Я задоволений другим місцем змагань, оскільки непередодні захворів і почував себе не дуже добре. Вітаю Сергія Курочкіна з перемогою. Лише в конкуренції зростає результат. Вдячний всім за підтримку", – відзначив Олексій Сюткін.

Днями спортсмен вирушає на військово-польові збори у Львівську область для підготовки до всеукраїнських змагань з армійського багатоборства. Найближчий же старт Олексія Сюткіна в триатлоні – це участь в етапі Кубка Європи, який відбудеться 2 червня у м. Дніпро.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах пройде обласний чемпіонат ігор з волейболу.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

День вишиванки у Черкасах зібрав майстринь народного мистецтва, артистів, політиків (ВІДЕО)

Черкаський сквер прикрасили вишитими рушниками. Тут зібралися місцеві жителі, вбрані у національний одяг - з нагоди Дня Вишиванки. Інформує...

На Черкащині відремонтують спорткомплекс, де завалилася покрівля

У Камянці, що на Черкащині, планують відремонтувати зал спортивного комплексу «Атлант». На ремонт виділяють понад 700 тис грн. Вже...

Цікаве:

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...

23 червня в Києві стартує Incrypted Conference 2024

Це вже вчетверте, коли криптомедіа Incrypted організовує одну з...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x