додому Новини Здоров'я Черкащанин вакцинувався в США від COVID-19 і має шанс виграти 3000 доларів...

Черкащанин вакцинувався в США від COVID-19 і має шанс виграти 3000 доларів (ФОТО, ВІДЕО)

0
Міхельсон вакцінується

Головний тренер БК «Черкаські Мавпи» Максим Міхельсон та його син вакцинувались від  COVID-19 в США. Своїм власним досвідом і відчуттями він поділився на сторінці в мережі «Фейсбук»

«Все просто і абсолютно безкоштовно. Більше того, у кожного, хто зареєструвався он-лайн, є шанс виграти 3 000 доларів», – розповів Максим Міхельсон.

Він разом із сином зареєструвалися он-лайн і вакцинувався в приміщенні аптеки Walgreens pharmacy. Процедура оформлення зайняла 5-10 хвилин.

«Найцікавіше, що вам вибивають чек на касовому апараті, де вказано, що це коштує 0$. Сама процедура введення вакцини зайняла не більше 1-2 хвилини. Ми вибрали Pfizer Bion Tech. Обіцяють 95% захисту . Після вакцинації вас просять посидіти 15 хвилин. За цей час виписують COVID-19 Vaccination Record Card. Отримавши свій Card, вам бажають здоров’я», – розповів головний тренер «Мавп».

За його словами, укол був абсолютно безболісний. Відчуття після ін’єкції, ніби вдарився плечем і місце удару болить. Ломота в тілі. Але це все можна терпіти, резюмував Максим Міхельсон.

Як повідомляв сайт vikka.ua, цього тижня один із Центрів вакцинації в Черкасах працюватиме щоденно.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version