додому Новини Черкащанин створив унікальну програму, яка допомагає вберегти дітей від Інтернет-залежності

Черкащанин створив унікальну програму, яка допомагає вберегти дітей від Інтернет-залежності

0

Мобільний додаток обмежує час використання дитиною мобільних телефонів та планшетів – та відвідування нею небажаних сайтів. Програма, аналогів якій немає в Україні, уже здобула популярність батьків у різних куточках світу.

"Система Батьківського контролю Kidslox дозволяє обмежувати час, який дитина проводить за планшетом або мобільним телефоном, та  блокувати їй доступ до шкідливих Інтернет-сайтів. Програма  встановлюється на телефон когось із батьків – і планшет або мобільний дитини – і батьки таким чином  можуть контролювати пристрій, яким користується дитина. Він може вмикатися  лише у певні години, або ж працювати лише визначений час, а також –  не давати доступ до деяких Інтернет-сайтів. Це  відкриває можливість батькам вберегти дитину від Інтернет-залежності, не травмуючи її заборонами", – розповідає засновник черкаської громадської ініціативи "Нові люди" та однієї з найбільших ІТ-компаній "eKreative" Віктор Євпак.

Щодня Системою Батьківського контролю Kidslox цікавиться та встановлює до 300 батьків із різних країн світу (вона передбачає можливість використання у 8 мовних варіантах). А   малазійська телекомунікаційна компанія масово поширює її серед своїх користувачів.

Сьогодні розробник працює над розширенням функцій корисної програми – наприклад, варіанту поділу лімітованого часу на кілька часових проміжків, тощо.

За словами Віктора Євпака, найголовнішим у житті для нього завжди залишалась родина – тож і програму він створив передовсім із думкою про власних дітей. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанин розповів, як стати частиною команди Google.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version