НовиниЧеркащинаЧеркащанин стане ведучим одного з найрезонансніших проектів українського телебачення...

Черкащанин стане ведучим одного з найрезонансніших проектів українського телебачення (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

На центральному телеканалі "1+1" стартує другий сезон одного з найрезонансніших проектів на українському телебаченні "Інспектор. Міста" з ведучим із Черкащини Володимиром Остапчуком. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Ведучий перевірить шість перспективних міст України, розкриє їхні сильні сторони і покаже недоліки.

"Глобальна місія цього проекту – показати українцям потенціал наших міст, повернути віру в себе, змусити побачити, наскільки ми крута, креативна, талановита і сильна нація", – говорить Володимир Остапчук.

У новому сезоні інспекції міст будуть проводитися за шістьма критеріями. Крім уже традиційних – медицини, освіти, безпеки, їжі і еліти – черкащанин також перевірить сферу послуг.

Володимир Остапчук розповів про особливості нового сезону:

"Наші нові випуски просякнуті вірою у все найкраще, в те, що кожен може змінити життя на краще, проявивши себе. Ми не шукаємо можливості покритикувати, а навпаки, намагаємося показати хороші сторони міст, громадських закладів, одночасно вказуючи на недоліки в роботі. Ще одним важливим нововведенням стало те, що в новому сезоні ми даємо людям другий шанс. Ми вказуємо на помилки, а потім даємо час все виправити. Приїжджаємо через місяць, наприклад, і вручаємо ту табличку, на яку заслуговує заклад або співробітник".

Крім того, телеведучий поділився своїм планами на 2018 рік:

"Я хочу нарешті довчити французьку мову, яку почав вивчати перед Євробаченням. Ще великі надії покладаю на проект "Інспектор. Міста". Я дуже сподіваюся, що глядач "1+1" подивившись його, перейметься тим, як щиро ми хочемо поліпшити життя в нашій країні, і теж докладе до цього зусиль".

Також черкащанин зізнався, що на новорічні та різдвяні свята воліє дарувати близьким враження або подорожі замість матеріальних подарунків, але для своєї 4-річної доньки Емілії перевтілюється у Святого Миколая і дарує їй іграшки:

"Я завжди дарую рідним якісь враження або подорожі замість матеріальних подарунків. Це Різдво ми провели в Європі, наприклад. Вирушили у зимові гори, а потім – знову зйомки. А доньці подарунки, як правило, приносить Святий Миколай, а не Дід Мороз. Емілія дуже любить ляльки, яких у неї ціла кімната. Нещодавно вона прийшла до мене і сказала: "Тату, я загубила ляльку в ляльках".

Як повідомляв сайт vikka.ua, шестеро черкащан змагалися за звання найкрасивіших людей України.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Квітень 2024: рекордне тепло та несподівані зміни в погоді на Черкащині

Квітень 2024 року став найтеплішим місяцем за останні три десятиріччя, перевищивши кліматичну норму на 3º. Про це повідомляє на...

У Черкасах попрощалися з 29-річним навідником

Черкасці провели в останню путь старшого солдата Артема Гензерського. Воїну було 29 років. Про це повідомляє міський голова Черкас...

Цікаве:

Акумуляторні пилососи: змініть свої звичні поняття про прибирання

Не секрет, що у сучасному світі найважливішим ресурсом є...

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x