НовиниЧеркащанин "розводив" жителів столиці у псевдообмінниках

Черкащанин "розводив" жителів столиці у псевдообмінниках

-

- Advertisment -

Киянин звернувся до пункту обміну валюти, а той насправді виявися фіктивним. У результаті злочинної схеми, яку організував черкащанин, чоловік втратив 60 тисяч доларів. Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Києва.

Зловмисник діяв за вже відомою схемою: заздалегідь орендував кіоск, облаштовував його під виглядом обмінника та розмістив у мережі інтернет оголошення про обмін валют за вигідним курсом. Майже відразу йому зателефонував потенційний клієнт – і вони домовилися про зустріч.

Киянин планував обміняти 60 тисяч доларів США, але "оператор" буквально вихопив із рук гроші і вибіг через запасні двері. Потерпілий одразу зателефонував у поліцію і надав опис зловмисника. Відповідна інформація була негайно передана карному розшуку, а вже за кілька хвилин нападника затримали.

Затриманий – 25-річний мешканець Черкаської області, місце його проживання у столиці зараз встановлюється. Раніше він не мав проблем із законом.

Слідчим відділом відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато кримінальне провадження за ч. 5 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, яка передбачає до 13-ти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Наразі правоохоронці встановлюють обставини події та перевіряють інформацію про причетність інших осіб до цього злочину.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині шахрайка напросила півтора мільйона "на АТО".

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x